Urządzenia i Akcesoria
全麦面包配牛油果鸡蛋抹酱及蔬菜汁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份
Składniki
全麦面包
-
新鲜酵母20 克
-
全脂牛奶200 克
-
水150 克
-
糖1 小撮
-
全麦斯佩尔特小麦面粉750 克
-
意大利黑醋60 克
-
盐1 茶匙
-
橄榄油20 克
面包整形
-
牛奶20 克
-
燕麦片20 克
牛油果鸡蛋酱
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗.
-
水 煮蛋用
-
新鲜综合香草3 枝
-
牛油果 去皮去核,切块200 克
-
鲜榨柠檬汁1 汤匙
-
奶油乳酪50 克
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
蔬果汁
-
橙 (约4个),带皮切块800 克
-
水400 克
-
胡萝卜 去皮切块,约3厘米200 克
-
苹果(任何品种) 去皮去核切块150 克
-
姜 切片10 克
-
冰块100 克
-
肉桂粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
887.4 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
122.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松备餐
12 Przepisów
Chiny
Chiny