韭菜炒蛏子

韭菜炒蛏子

3.5 10 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 蛏子 (蛏子肉约重200克)
    350 - 450 克
  • 25 克
  • 韭菜 切段
    100 克
  • 根据个人口味调节
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.3 g
Kalorie 549.7 kJ / 131.3 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...