Urządzenia i Akcesoria
韭菜炒蛏子
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
蛏子 (蛏子肉约重200克)350 - 450 克
-
油25 克
-
韭菜 切段100 克
-
盐 根据个人口味调节¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.3 g
Kalorie
549.7 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny