油面筋和百叶包

油面筋和百叶包

4.3 14 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 猪肉肉糜
    350 克
  • ½ 茶匙
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    25 克
  • 蚝油
    10 克
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 切末
    10 克
  • 切末
    10 克
  • 油面筋
    10 个
  • 百叶 (10×10厘米)
    10 张
  • 20 克
  • 切片
    20 克
  • 切段
    20 克
  • 八角
    1 个
  • 600 克
  • 20 克
  • 高汤
    300 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 859.5 mg
Białko 15.9 g
Kalorie 1652.5 kJ / 395.3 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...