Urządzenia i Akcesoria
油面筋和百叶包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
猪肉肉糜350 克
-
盐½ 茶匙
-
老抽20 克
-
生抽25 克
-
蚝油10 克
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
姜 切末10 克
-
葱 切末10 克
-
油面筋10 个
-
百叶 (10×10厘米)10 张
-
油20 克
-
姜 切片20 克
-
葱 切段20 克
-
八角1 个
-
水600 克
-
糖20 克
-
高汤300 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
859.5 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1652.5 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny