Wersje kompatybilne
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de banane, en morceaux
- 160 g de lait
- 15 g de miel de fleurs sauvages
- 1 c. à café de levure déshydratée (7 g)
- 150 g farine de seigle, et plus pour parsemer
- 180 g de farine de pain
- 1 c. à café de sel
- 15 g de graines de pavot
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Falafel et houmous de betterave rouge
20 dk
Pain aux cinq graines
50 dk
Biscuits d'avoine sur bâtonnets
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Coleslaw
10 Min
Burger de saumon au citron et aux épices, accompagné de courgettes au parmesan
30 Min
Tranche suédoise à la carotte
2h
Confiture à la fraise
1 Std. 5 Min
Focaccia aux oignons
2h
Barres céréales tendres
1sa
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min
Pain pitta
2h