
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Légumes rôtis
- 80 g de bulbe de fenouil en morceaux (1 cm)
- 70 g d'oignons rouges en morceaux (1 cm)
- 100 g de poivrons rouges en cubes (2 cm)
- 100 g de chou-fleur en rosaces
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Pesto
- 20 g de parmesan
- 10 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 30 g de feuilles de basilic frais
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ¼ c. à café de sel
Pâte feuilletée
- 200 g de beurre en morceaux (1-2 cm) et congelé
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
-
150
g de fromage de chèvre en 8 morceaux égaux
lub 150 g de camembert en 8 morceaux égaux - 1 jaune d'oeuf battu
- 200 g de tomates cerises en grappe
- 10 feuilles de basilic frais (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 415.2 kcal / 1737.1 kJ
- Białko
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.2 g
- Sód
- 645.2 mg