Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 249 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 godz. 55 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 Min
Krem z parmezanu
10 Min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 Min
Zasmażka
10 Min
Sos jajeczny do chlebków naan
25 Min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1h 45min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 Min
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2 Std. 40 Min
Pasta jajeczna
5 min
Dip serowy
10 Min