Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 249 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1h 45 min
Pomidorowy serek topiony
1h
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Krem z parmezanu
10min
Pasta jajeczna
5 min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2 godz. 55 min
Pasta z wędliny
10min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 分钟