Urządzenia i Akcesoria
Masło z boczkiem i cebulką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
430 g
Składniki
-
100 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach pokrojonego w 5 mm paski
-
30 g oleju
-
200 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
1 łyżeczka musztardy Dijon
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
172.9 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
2094.8 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna
5 min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 min
Masło kurkowe
1 godz. 5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Dip serowy
10 min
Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem
50 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1 godz. 30 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Sos czosnkowy
5 min