
Urządzenia i Akcesoria
Oliwa portugalska
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
papryczki chili, suszone3
-
czerwona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
zielona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
żółta papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
ząbki czosnku2
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki5 g
-
oliwy z oliwek250 g
-
ziaren pieprzu czarnego1 łyżeczka
-
soli morskiej, gruboziarnistej1 łyżeczka
-
liście laurowe, suszone3
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
896 kcal /
3751.4 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
99.6 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sos balsamiczny
25 Min
Oliwa chili
10 Min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Oliwa bazyliowa
20 Min
Dymny sos whisky
20 Min
Orzechy słodko-pikantne
20 Min
Oliwa sycylijska
10 Min
Oliwa toskańska
10 Min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 Std. 20 Min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 Std. 25 Min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 Min
Sos currywurst
25 Min