
Urządzenia i Akcesoria
Masło ziołowe z nerkowcami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porcji
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych100 g
-
mieszanych ziół, świeżych tylko liście (np. koperek, natka pietruszki, mięta)10 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki100 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 - 2 łyżeczki
-
musztardy Dijon1 łyżeczka
-
soli ziołowej1 łyżeczka
-
sherry (opcjonalnie) wytrawnego1 łyżeczka
-
koniaku (opcjonalnie)1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
135 kcal /
567 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Syrop winny (vincotto)
2 Std.
Wytrawny sos zabaglione z czosnkiem niedźwiedzim
10 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 Min
Pesto sezamowe
10 Min
Masło pietruszkowe
10 Min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 Min
Masło ziołowe
15 Min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 Min
Pesto pomidorowe
15 Min
Masło czosnkowe z serkiem
10 Min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 Min
Włoskie masło ziołowe
5 Min