
Urządzenia i Akcesoria
Oliwa toskańska
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek250 g
-
rozmarynu, świeżego tylko liście1 łyżka
-
liści tymianku, świeżych1 łyżka
-
liście szałwii, świeże (patrz wskazówka)2
-
liść laurowy, suszony1
-
nasion kolendry½ łyżeczki
-
ziaren pieprzu kolorowego2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
898 kcal /
3757.1 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
99.3 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
3.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pizza z szynką parmeńską i rukolą
40 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Oliwa portugalska
10 min
Oliwa sycylijska
10 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Masło pietruszkowe
10 min
Oliwa chili
10 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Oliwa czosnkowa
10 min