![Bon bon noci e nocciole Bon bon noci e nocciole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/265642.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di nocciole sgusciate
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 200 g di fiocchi di miglio
- 25 g di pasta di pistacchio
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- codette colorate q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 277 kJ / 66.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato biscotto al mascarpone
4 Std.
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Pasta di zucchero
1h 10min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Bevanda di nocciole
8 godz. 20 min
Cono alla panna
3h 30min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Crema al cioccolato bianco e caffè
20min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Cioccolato temperato
15min