Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 260 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema al limone
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 3 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 2 uova
Pasta di zucchero
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 550 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 50 g di miele di acacia
Terminare la preparazione
- 5 kiwi maturi, sbucciati e a fettine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2987 kJ / 714 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 153.4 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcake natalizie
2sa 25 dk
Torta panna, fragole e lamponi
2h
Ragnetti e serpentelli
1h 40min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Crêpes
1h 20min
Muffin gufetti
1h 40min
Rotolini di lasagne
1h
Torta mostruosa
2h 30 min
Gelatina di foglie di fragole
1h
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Torta Bimby®
1 godz. 50 min