
Urządzenia i Akcesoria
Torta Cook-Key®
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
Pan di Spagna
-
di farina tipo 00260 g
-
di zucchero200 g
-
uova2
-
di acqua50 g
-
di sale1 pizzico
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Crema al limone
-
di zucchero100 g
-
di farina tipo 0040 g
-
limoni la scorza (senza la parte bianca)3
-
di latte500 g
-
uova2
Pasta di zucchero
-
di gelatina in fogli5 g
-
di acqua25 g
-
di zucchero550 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
-
di miele di acacia50 g
Terminare la preparazione
-
kiwi maturi, sbucciati e a fettine5
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
714 kcal /
2987 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
153.4 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un anno insieme
10 Przepisów
Włochy
Włochy