Torta Cook-Key®

Torta Cook-Key®

4.9 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

Pan di Spagna
  • di farina tipo 00
    260 g
  • di zucchero
    200 g
  • uova
    2
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
Crema al limone
  • di zucchero
    100 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • limoni la scorza (senza la parte bianca)
    3
  • di latte
    500 g
  • uova
    2
Pasta di zucchero
  • di gelatina in fogli
    5 g
  • di acqua
    25 g
  • di zucchero
    550 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
  • di miele di acacia
    50 g
    50 g di sciroppo di glucosio
Terminare la preparazione
  • kiwi maturi, sbucciati e a fettine
    5

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 714 kcal / 2987 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 153.4 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...