Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di fecola di patate
Budino alla vaniglia
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 70 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi
Crema al burro
- 400 g di zucchero a velo
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- 250 g di confettura di lamponi
- lamponi freschi a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2456 kJ / 587 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red velvet cake
1h 15 min
Torta Red velvet
3h
Gravity cake con confetti colorati
3h
Torta banane e cioccolato
4 godz. 20 min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 мин.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 godz.
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Torta tripla al cioccolato
3klst 55 min
Torta mostruosa
2h 30min
Brownies al cioccolato bianco e pistacchi
50 мин.