Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa toffee
- 70 g di zucchero grezzo di canna
- 70 g di burro a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di caramello liquido
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Bon bon
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Liquore ai frutti di bosco
30 min
Caramelle gommose alla frutta
3 godz. 20 min
Fondente di marshmallows
25 Std. 25 Min
Cremoso al caffè
5h 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta di zucchero
1sa 10 dk
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Fiocchi di cacao
49 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min