Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Hash Browns (frittelle di patate)
1小时 10 分钟
Torta del cardinale
3h 30min
Patate svedesi
55min
Dolce al latte
5h
Crocchette ai funghi porcini
2 godz. 50 min
Milkshake al caramello salato
20min
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Cake pops natalizie
4 godz.
Sushi di kiwi
1sa 50 dk
Wurstel panati (senza glutine)
30 分钟
Torta party-pops
2hod. 10min