Urządzenia i Akcesoria
Spicy Bean Curds
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
red chilli powder adjust to taste1 ½ - 2 tbsp
-
black soy powder50 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)1 tbsp
-
minced fresh ginger adjust to taste2 tsp
-
rock salt1 ½ tsp
-
firm bean curds (taukwa), cut in big chunks (3-5 cm)300 g
-
water80 g
-
molasses powder10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Turmeric Chicken
50 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Stir-fried vegetables
10 min
Summer seafood soup
45 min
Curry chicken
1 godz.
Sambal Petai Prawns
20 min