Urządzenia i Akcesoria
Spicy Bean Curds
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
red chilli powder adjust to taste1 ½ - 2 tbsp
-
black soy powder50 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)1 tbsp
-
minced fresh ginger adjust to taste2 tsp
-
rock salt1 ½ tsp
-
firm bean curds (taukwa), cut in big chunks (3-5 cm)300 g
-
water80 g
-
molasses powder10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Fried Beehoon
20 min
Cream of Lotus
40 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Stir-fried vegetables
10 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Summer seafood soup
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min