Urządzenia i Akcesoria
Spicy Bean Curds
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
red chilli powder adjust to taste1 ½ - 2 tbsp
-
black soy powder50 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)1 tbsp
-
minced fresh ginger adjust to taste2 tsp
-
rock salt1 ½ tsp
-
firm bean curds (taukwa), cut in big chunks (3-5 cm)300 g
-
water80 g
-
molasses powder10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Petai Prawns
20 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Fried Beehoon
20 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Curry chicken
1 Std.