Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre
- 400 g de viande de bœuf, émincée
- 1 c. à café de paprika
- 3 oignons, pelés et coupés en quatre
- 1 cube de bouillon
- 200 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- 400 g de gnocchi frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 668 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 Min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 dk
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45 Min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 dk
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 dk
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 Min
Bœuf Stroganov
55 dk
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 Min