Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre
- 400 g de viande de bœuf, émincée
- 1 c. à café de paprika
- 3 oignons, pelés et coupés en quatre
- 1 cube de bouillon
- 200 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- 400 g de gnocchi frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 668 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Gnocchis à la carbonara
15min
Bœuf aux cacahuètes
25min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45min
Risotto à la viande hachée
45min
Porc barbecue et épis de maïs
40min
Bœuf aux champignons
30min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min