Urządzenia i Akcesoria
Syrop waniliowo-cytrynowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 butelka
Składniki
-
2 laski wanilii
-
250 g cukru
-
250 g wody
-
70 - 80 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 cytryn ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 butelka
Sód
16.5 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
4378.3 kJ /
1046.4 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
267.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Nalewka cytrusowa
337h 25min
Nalewka herbaciana
386h 10min
Koktajl karmelowy
15min
Likier limoncello (na spirytusie)
193h
Kminkówka
504h 50min
Pieprzówka
505h 45min
Likier jajeczny z orzechami pekan
2h 20min
Koncentrat bulionu tajskiego
25min
Koncentrat bulionu grzybowego
25min
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Lody matcha
12h 40min
Limoncello
192h 30min