Syrop waniliowo-cytrynowy

Syrop waniliowo-cytrynowy

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 butelka

Składniki

  • 2 laski wanilii
  • 250 g cukru
  • 250 g wody
  • 70 - 80 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 2 cytryn ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 butelka

Sód 16.5 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 4378.3 kJ / 1046.4 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 267.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...