Urządzenia i Akcesoria
Syrop waniliowo-cytrynowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 butelka
Składniki
-
2 laski wanilii
-
250 g cukru
-
250 g wody
-
70 - 80 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 cytryn ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 butelka
Sód
16.5 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
4378.3 kJ /
1046.4 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
267.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Aperol slush
5 min
Bombardino
15 min
Bellini - brzoskwiniowy koktajl musujący
15 min
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Cukier lawendowy
5 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Latte pieczarkowe
25 min
Pomarańczowe zabajone
15 min
Zimowa margarita
10 min
Limoncello
192 godz. 30 min
Bezalkoholowy różowy drink (Virgin pink mimosa)
35 min
Grzane wino cytrusowe
25 min