
Urządzenia i Akcesoria
Suflet malinowy z angielskim kremem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porcji
Składniki
Suflet malinowy
-
cukru plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek100 g
-
wody70 g
-
mąki kukurydzianej25 g
-
malin, świeżych300 g
-
masło do natłuszczenia foremek
-
białka o temp. pokojowej3
-
soli1 szczypta
Krem angielski
-
mleka100 g
-
żółtka o temp. pokojowej3
-
śmietany, 36% tłuszczu100 g
-
cukru40 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
230.1 kcal /
962.7 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Zupa krem dyniowo-cukiniowa z makaronem z cukinii (TM5)
45 min
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 godz.
Lody tropikalne na patyku
4 godz. 5 min
Placuszki z salsefii
1 godz.
Ciasto francuskie szybkie (bezglutenowe)
1 godz. 15 min
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
5 godz. 10 min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5 godz. 30 min
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35 min