Steamed turbot and mixed vegetable parcels

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    80 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemons preferably organic, zest and juice
    1 - 2
  • turbot fillets (120-200 g each)
    4
    4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)
  • mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • water
    500 g
  • potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 404 kcal / 1693 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...