Meat stock paste
TM6 TM5 TM31

Meat stock paste

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
  • 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 30 g red wine
    lub 30 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
2754 kJ / 658 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy