Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
- 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse salt
-
30
g red wine
lub 30 g water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plain yoghurt
14h
Apple tart
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Rice pudding
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Pizza dough
1h
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Chicken stock paste
45min
Vanilla sugar
72 godz.
Vegetable soup
35 Min
Sugar glaze
5 min
Pitta bread
2h