Meat stock paste

Meat stock paste

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete recipe

Składniki

  • meat pieces, sinew free , cut in pieces
    300 g
  • mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
    300 g
  • garlic clove
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • red wine
    30 g
    30 g water
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1

Wartości odżywcze na 1 Complete recipe

Kalorie 2754 kJ / 658 kcal
Białko 59 g
Węglowodany 14 g
Tłuszcz 38 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...