Urządzenia i Akcesoria
Chrysanthemum Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
6 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 10 Min
Mapo tofu
15 Min
Cream of Lotus
40 Min
Pork Balls
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min