Urządzenia i Akcesoria
Chrysanthemum Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
6 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 godz. 15 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min