Urządzenia i Akcesoria
Chrysanthemum Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
6 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Mustard Green Rice
35 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Yam Rice
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min