Urządzenia i Akcesoria
Lotus Leaf Glutinous Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger50 g
-
chicken thigh with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce3 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
water2100 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours, rinsed300 g
-
salt¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
cooking oil plus extra for greasing40 g
-
dried shrimp rinsed10 g
-
Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)100 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, cut in halves15 g
-
lotus leaves soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves2
-
salted egg yolks (opcjonalnie) cut in halves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.7 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
72.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Braised pork belly
55 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Yam Rice
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min