Urządzenia i Akcesoria
Mala Bakkwa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
30 pieces
Składniki
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
109 mg
Białko
3 g
Kalorie
177 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Homemade Soy Milk
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min