Baccalà gratinato

Baccalà gratinato

4.3 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di baccalà ammollato e dissalato in filetti
    1000 g
  • di pane bianco raffermo a pezzi
    100 g
  • pomodori maturi a pezzi
    2
  • di origano secco
    1 cucchiaio
  • di prezzemolo fresco tritato
    1 cucchiaio
  • spicchi di aglio
    2
  • di acciughe sott'olio sgocciolati
    4 filetti
  • di acqua
    700 g
  • di limone
    1 fetta
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 469 kcal / 1962 kJ
Białko 57.7 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 18.7 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...