Urządzenia i Akcesoria
芋头烧鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
葱 切段15 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
芋头 去皮、切块(约3厘米)350 克
-
带皮鸡腿 切块(约3厘米)500 克
-
酱油2 汤匙
-
糖1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
26.174 g
Kalorie
1472 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
2.244 g
Węglowodany
26.273 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny