芋头烧鸡

芋头烧鸡

4.0 18 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切段
    15 克
  • 新鲜香菇 切片
    3 朵
  • 芋头 去皮、切块(约3厘米)
    350 克
  • 带皮鸡腿 切块(约3厘米)
    500 克
  • 酱油
    2 汤匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.174 g
Kalorie 1472 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 14.98 g
Błonnik 2.244 g
Węglowodany 26.273 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...