Urządzenia i Akcesoria
猪肉葱花蒸饺
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
面粉 选中筋面粉300 克
-
油50 克
-
水730 - 740 克
-
盐½ 茶匙
-
油适量
-
去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时250 克
-
葱 切末70 克
-
姜 切末5 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
老抽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1123.6 mg
Białko
27.8 g
Kalorie
5202 kJ /
1244.5 kcal
Tłuszcz
73.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
114.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny