猪肉葱花蒸饺

猪肉葱花蒸饺

3.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 面粉 选中筋面粉
    300 克
  • 50 克
  • 730 - 740 克
  • ½ 茶匙
  • 适量
  • 去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    250 克
  • 切末
    70 克
  • 切末
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1123.6 mg
Białko 27.8 g
Kalorie 5202 kJ / 1244.5 kcal
Tłuszcz 73.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 114.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...