土豆榨菜肉丝

土豆榨菜肉丝

4.0 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 榨菜 切丝
    100 克
  • 猪里脊肉 切丝
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 土豆 去皮,切1厘米条状
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1300 mg
Białko 10.1 g
Kalorie 731.5 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...