Urządzenia i Akcesoria
土豆榨菜肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
榨菜 切丝100 克
-
猪里脊肉 切丝150 克
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
土豆 去皮,切1厘米条状300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1300 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
731.5 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny