Urządzenia i Akcesoria
传统部队锅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
韩式辣椒酱2 汤匙
-
韩式泡菜 切小块200 克
-
京葱 切小段50 克
-
水1000 克
-
大白菜叶 切小块50 克
-
新鲜香菇50 克
-
金针菇50 克
-
年糕 长条型100 克
-
热狗肠 切片80 克
-
午餐肉 切片80 克
-
韩式鱼饼 切片80 克
-
方便面100 克
-
盐 适量
-
再制奶酪片 撕碎2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.4 g
Kalorie
1070 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韩式风味餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny