Urządzenia i Akcesoria
蛋黄鸭卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
鸭腿 约8个800 克
-
姜 切片20 克
-
葱 切段20 克
-
十三香粉20 克
-
盐1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
料酒40 克
-
咸蛋黄8 个
-
水 蒸煮用1200 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.8 g
Kalorie
1557 kJ /
372.1 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny