蛋黄鸭卷

蛋黄鸭卷

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 鸭腿 约8个
    800 克
  • 切片
    20 克
  • 切段
    20 克
  • 十三香粉
    20 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 料酒
    40 克
  • 咸蛋黄
    8 个
  • 蒸煮用
    1200 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.8 g
Kalorie 1557 kJ / 372.1 kcal
Tłuszcz 30.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...