Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉蒸软骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
海鱼干 泡软后沥干水分10 克
-
虾米 泡软后沥干水分20 克
-
新鲜鱿鱼须 切小块100 克
-
蒜头20 克
-
姜 切片10 克
-
猪肋排 切块,选择带软骨多的500 克
-
糖2 茶匙
-
油1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
水 蒸煮用700 克
-
香菜 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.2 g
Kalorie
1896.3 kJ /
453.3 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny