蒜蓉蒸软骨
TM6 TM5

蒜蓉蒸软骨

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 10 克 海鱼干 ,泡软后沥干水分
  • 20 克 虾米 ,泡软后沥干水分
  • 100 克 新鲜鱿鱼须 ,切小块
  • 20 克 蒜头
  • 10 克 姜 ,切片
  • 500 克 猪肋排 ,切块,选择带软骨多的
  • 2 茶匙 糖
  • 1 茶匙 油
  • 1 茶匙 淀粉
  • 1 汤匙 蒸鱼豉油
  • 700 克 水 ,蒸煮用
  • 香菜 ,适量,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1896.3 kJ / 453.3 kcal
Białko
22.2 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy