Urządzenia i Akcesoria
香菇酱
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 罐
Składniki
-
蒜苗 (韭葱),切段50 克
-
蒜瓣50 克
-
干香菇 浸软后沥干50 克
-
食油50 克
-
豆瓣酱200 克
-
黑酱油1 汤匙
-
水 可依需求调整100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
36 g
Kalorie
4342 kJ /
1038 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
18 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy