Urządzenia i Akcesoria
雪梨爆鸡片
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 人份
Składniki
-
去皮鸡胸肉排 切薄片250 克
-
淀粉10 克
-
料酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
梨 去皮切块120 克
-
枸杞10 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.7 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny