雪梨爆鸡片

雪梨爆鸡片

2.0 8 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 人份

Składniki

  • 去皮鸡胸肉排 切薄片
    250 克
  • 淀粉
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 去皮切块
    120 克
  • 枸杞
    10 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.7 g
Kalorie 838 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...