Urządzenia i Akcesoria
辣炒年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
年糕 韩式条状400 克
-
水1200 克
-
油10 克
-
洋葱 切条100 克
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
糖粉1 汤匙
-
京葱 斜切50 克
-
盐 依个人口味调整1 小撮
-
再制奶酪片 撕成小片2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.58 g
Kalorie
2314 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
7.135 g
Błonnik
3.033 g
Węglowodany
114.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韩式风味餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny