Urządzenia i Akcesoria
猪肉葱花炒蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
油20 克
-
去皮五花肉 切薄片150 克
-
姜 切丝5 克
-
生抽10 克
-
老抽 约½茶匙2 克
-
白砂糖 约½茶匙2 克
-
葱 切末3 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
338 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
2353.8 kJ /
562.6 kcal
Tłuszcz
55.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手晚餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny