猪肉葱花炒蛋

猪肉葱花炒蛋

2.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 20 克
  • 去皮五花肉 切薄片
    150 克
  • 切丝
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽 约½茶匙
    2 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    2 克
  • 切末
    3 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 338 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 2353.8 kJ / 562.6 kcal
Tłuszcz 55.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 17.6 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...