Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
600 g
Składniki
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Białko
10 g
Kalorie
8827 kJ /
2109 kcal
Tłuszcz
221 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
We call it Klassiker
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2h 30min
Sauce Hollandaise
15min
Vitello Tonnato
48h
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Sauce Béarnaise
20min
Tapenade
5min
Sauce Rouille
25min
Remoulade
10min
Sauce béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
15min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min