Urządzenia i Akcesoria
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Safran (0,1 g)1 Portion
-
Crème fraîche2 EL
-
Butter kalt, in kleinen Stückchen100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
994 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Vitello Tonnato
48h
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Forellencremesuppe
40min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5h
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Seeteufel in Sauce
1h
Fischsuppe
1h 40min