Safran-Butter-Sauce zu Fisch

Safran-Butter-Sauce zu Fisch

4.3 138 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    40 g
  • Weißwein
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Safran (0,1 g)
    1 Portion
  • Crème fraîche
    2 EL
  • Butter kalt, in kleinen Stückchen
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 0 g
Kalorie 994 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...