Urządzenia i Akcesoria
Käsefondue
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
56 g
Kalorie
3895 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Sauce Hollandaise
15 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Käsefondue (mediterran)
25 min
Sauce Béarnaise
40 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20 min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Risotto alla Milanese
35 min