Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren frisch oder TK, aufgetaut750 g
-
Zuckersirup (Läuterzucker)250 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfirsiche reif, gehäutet4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1023 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
15.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5 godz.
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3 godz.
Karamell-Beeren-Tarte
2 godz.
Gurken-Himbeer-Sorbet
8 godz. 10 min
Johannisbeersorbet
9 godz.
Salsa Verde
5 min
Panna Cotta mit Honigmelone
5 godz. 15 min
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9 godz. 20 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min