Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren frisch oder TK, aufgetaut750 g
-
Zuckersirup (Läuterzucker)250 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfirsiche reif, gehäutet4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1023 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
15.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Béarnaise
Brak ocen
Trüffelrisotto
45 min
Vitello Tonnato
24 godz.
Mousse au Chocolat
3 godz.
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5 godz.
Steinpilz-Risotto
40 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Kürbissuppe mit gebackener Kürbispraline
45 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Orangen-Schokomousse
8 godz. 15 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min