Cheesecake al cioccolato

Cheesecake al cioccolato

4.3 136 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Base della cheesecake
  • di biscotti al cioccolato
    300 g
  • di burro a pezzi
    130 g
Crema al cioccolato
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    200 g
  • di latte
    200 g
  • di zucchero
    50 g
  • di fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (circa 3 fogli)
    10 g
Terminare la preparazione
  • frutta secca mista sgusciata tritata q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 406.5 kcal / 1701.6 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...