
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con patate e rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porzioni
Składniki
-
30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500 g di farina di forza (manitoba)
-
10 g di sale + q.b.
-
650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
-
1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
106.5 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy