
Urządzenia i Akcesoria
Crocchette di patate
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
60 pezzi
Składniki
Crocchette di patate
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi100 g
-
di acqua500 g
-
di patate senza buccia, a fette (1 cm)1000 g
-
di pangrattato250 g
-
uovo intero1
-
di noce moscata in polvere1 pizzico
-
di sale1 - 1 ½ cucchiaino
-
di pepe macinato fresco1 pizzico
Frittura
-
olio per frittura q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
482 kcal /
2016 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Serata tra amici
11 Przepisów
Włochy
Włochy