Crostata morbida al cioccolato

Crostata morbida al cioccolato

4.6 386 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

Base
  • burro q.b.
  • 90 g di farina tipo 00
  • 150 g di zucchero
  • 3 uova
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
  • 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 424 kcal / 1774 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 42.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...