Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Houskové knedlíky
- 2 suché housky, částečně z celozrnné mouky, z předešlého dne (130 gramů), na plátky (1 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, bez stonků
- 1 cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 60 gramů polotučného mléka, 1,5 % tuku
- 1 vejce
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 2 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
Pórkovo-houbové ragú
- 1 stroužek česneku
- 1 cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 500 gramů vody
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ½ kostky zeleninového bujónu - 200 gramů čerstvých hub, napůl, velké na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na kolečka (1 cm)
- 100 gramů mléka
- 2 vrchovaté čajové lžičky škrobu (10 gramů)
- ¾ čajové lžičky soli
- 3 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
- 3 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 11.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 Std. 25 Min
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45min
Treska na thajský způsob
2óra 40p
Máslové rolované knedlíky
1h 10min
Risi e bisi
55min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Krůtí závitky po indicku
1h 10min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3óra 50p
Žampióny plněné kysaným zelím
40min