Urządzenia i Akcesoria
Gula Melaka Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 jar
Składniki
-
gula Melaka cut in small cubes200 g
-
water50 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
coconut cream320 g
-
eggs approx. 55 g to 60 g each, chilled (see tips)2
-
egg yolks chilled (see tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
17923.4 mg
Białko
3413.5 g
Kalorie
1122253 kJ /
268224.9 kcal
Tłuszcz
18873.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
18857.2 g
Węglowodany
7116.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Cempedak Cake
1 godz. 30 min
Sambal Kangkung
10 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min