Urządzenia i Akcesoria
Teochew rice porridge with sweet potato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
long grain white rice180 g
-
water1200 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (3 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
594.3 kJ /
141.5 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Hakka Yam Abacus
20 min
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min