Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
3.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
448.9 kJ /
106.9 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Easy citrus pie
1 godz.
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Lemon curd
20 min
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Gingerbread Bundt Cake
1 godz. 40 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Ginger fluff
50 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Boston Bun
2 godz. 45 min