Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
3.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
448.9 kJ /
106.9 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Lemon curd
20 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Golden syrup
55 Min
Sour cream pastry
25 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min