Urządzenia i Akcesoria
Musztarda gruszkowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 słoiki
Składniki
-
50 g białej gorczycy
-
500 g gruszek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
100 g miodu
-
50 g octu jabłkowego
-
15 g białej gorczycy15 g czarnej gorczycy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
10 g
Kalorie
1853 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
9.1 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JABŁKA I GRUSZKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pâté z kurzych wątróbek
3 godz. 30 min
Chutney z mango
40 min
Sok pomidorowy
20 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Chutney truskawkowy
50 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 min
Musztarda z gruszek
1 godz. 20 min
Pasta z topinamburu
35 min
Chutney z jabłek
1 godz. 20 min
Pikantny chutney marchewkowy
4 godz. 10 min
Chutney śliwkowy
1 godz.
Hummus z dyni
1 godz.