Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia foremek
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
½ pęczka koperku, świeżego
-
250 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
-
30 g mleka
-
70 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
500 g wody
-
serek kremowy z ziołami ilość do podania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
15 g
Kalorie
784 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kotlety (croquetas) z indyka i szpinaku
40 min
Cytrynowo-ziołowe burgery z łososia z cukinią w parmezanie
1 godz.
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1 godz. 20 min
Jajka w kokilkach na parze
45 min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Pikantny brokuł z kokosową posypką
35 min
Frittata ze szparagami
50 min
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
25 min
Ciasto kalafiorowe
1 godz. 15 min
Kotleciki z łososia nadziewane serem gruyère
1 godz. 30 min
Zielone omleciki z Varomy
40 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 min