
Urządzenia i Akcesoria
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
153.5 kcal /
642.7 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
655 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA KASZUBSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziołowa frittata z ricottą
55 min
Kokilki jajeczne z salsą z awokado i wędzonego łososia
30 min
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Makaron z makrelą i cytryną
30 min
Krakersy z kapustą kiszoną i nasionami konopi
1 godz.
Kotlety śledziowe z kaparami
25 min
Jabłkowe muffiny z boczkiem
40 min
Pomidory faszerowane miętą, cukinią i tuńczykiem
30 min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50 min
Frittata z resztkami warzyw
35 min
Zielona shakshuka na Varomie
30 min
Frittata cukiniowa
40 min