Urządzenia i Akcesoria
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
655 mg
Białko
14 g
Kalorie
642.7 kJ /
153.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA KASZUBSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Omlet grecki
35 min
Zielona shakshuka na Varomie
30 min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50 min
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Cukinie z miętą
30 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Sałatka śledziowa rosolli
1 godz. 15 min
Suflet z boczku i jajek
40 min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40 min
Różowe pierogi z kozim serem i ziemniakami
1 godz. 30 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 min