Urządzenia i Akcesoria
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
655 mg
Białko
14 g
Kalorie
642.7 kJ /
153.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA KASZUBSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jajka w kokilkach na parze
45 min
Kremowy makaron ze szparagami i truskawkami
25 min
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5 godz. 35 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1 godz.
Szparagi z soczewicą i salsą verde
45 min
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1 godz. 20 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Frittata z cukinią
55 min
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 min
Królik w sosie "Marengo"
1 godz. 10 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.