Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish (MEATER+®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Seafood Laksa
25 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Asian-style mussels
30 min
Pad kra pow
45 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min